Paredes Sabateries

Sabateria
Telèfon: 936 567 097
E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

logo paredesA PAREDES portem des de 1968 treballant amb passió per a servir a més de cinc generacions de clients, la qual cosa ens ha convertit en un referent a Sant Vicenç dels Horts.

Ens entusiasma el que fem. Creiem en el feina ben feta. Creiem en el valor dels productes que venem. Creiem en una acurada selecció que combina una altíssima qualitat amb uns preus adequats.

Aquesta trajectòria de gairebé cinquanta anys no hagués estat possible sense la confiança que en nosaltres han dipositat els nostres clients. El nostre propòsit, com a dipositaris d'aquesta confiança, és seguir treballant amb el mateix esperit de servei que ens ha guiat durant tot aquest temps, enorgullits del camí recorregut, treballant per millorar cada dia per a fer-los arribar la nostra passió, les nostres sabates .

Avui, fidels als nostres valors, apassionats pel nostre treball, segurs dels nostres instints i compromesos amb els nostres clients, seguim escrivint una història basada en l'amor per les coses ben fetes.

 

comparte / comparteix

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Centre comercial La Vailet


Carretera de Sant Boi 63-67
08620 Sant Vicenç dels Horts (Barcelona)
cclavailet@gmail.com


COMO LLEGAR DESDE BARCELONA
Autovia A2 adreça Lleida, sortida 602, agafar adreça Sant Vicenç dels Horts
En la rotonda prendre la tercera sortida adreça Sant Vicenç dels Horts
a 600 m2 aproximadament es troba el centre comercial